close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grote zwerfkei in natuurlijk grafmonument Ruwe steen

Met een grote zwerfkei als lettersteen bent u er van verzekerd dat het grafmonument een heel eigen vorm en karakter heeft. Wij hebben verschillende ruwe stenen in onze collectie en dit veranderd vanzelfsprekend continu omdat elke steen uniek is. Daarom... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
35045
Assortiment
Natuurlijke gedenktekens
Collectie
Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype
Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel
Geheel beplanting, Natuurlijk
Materiaal
Ruwe steen
Staande deel
Natuurlijk
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Met een grote zwerfkei als lettersteen bent u er van verzekerd dat het grafmonument een heel eigen vorm en karakter heeft. Wij hebben verschillende ruwe stenen in onze collectie en dit veranderd vanzelfsprekend continu omdat elke steen uniek is. Daarom raden we altijd aan dat u altijd zelf een zwerfkei of andere ruwe steen altijd eerst in het echt bekijkt, voordat u een keuze maakt. In dit grafmonument bevat de grote zwerfkei veel ruimte voor een naam en andere teksten. In dit geval is gekozen voor bronzen letters, omdat die qua kleur en karakter goed passen bij ruwe monumenten. Het liggende deel is afgekaderd met zogenoemde flagstones, waarbij het middendeel is bedekt met Frans boomschors. Ook zijn daar nog twee andere ruwe stenen geplaatst.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Soortgelijke modellen