close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Hart en kruis grafsteen Natuursteen

Deze geheel uit natuursteen opgetrokken hart en kruis grafsteen heeft een moderne uitstraling. Dit komt door de fraaie eigentijdse afwerking. Alle vlakken van het het liggende natuursteen zijn namelijk gezoet en dit zorgt ervoor dat het geheel iets mat... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
36886
Collectie
Christelijk, Hartvormige lettersteen, Kruis, Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Antraciet, donker, Zwart
Liggende deel
Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Antraciet, Zwart
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Deze geheel uit natuursteen opgetrokken hart en kruis grafsteen heeft een moderne uitstraling. Dit komt door de fraaie eigentijdse afwerking. Alle vlakken van het het liggende natuursteen zijn namelijk gezoet en dit zorgt ervoor dat het geheel iets matter en zachter van kleur wordt. De lettersteen is gemaakt van zwart graniet in de vorm van een hart, het symbool voor liefde. Hierop is een foto door middel van lasergraveren aangebracht, waardoor de foto qua kleur goed past in het geheel. Daaronder zijn de opschriften aangebracht. Voor het hart is een kruis geplaatst, dat zo onderdeel is van het staande gedeelte. Omdat de oppervlakken van het kruis ruwer zijn afgewerkt, krijgt het natuursteen een lichtere kleur dan het gezoete deel. Dit is ook te zien op het liggende deel, waar de diagonale schaduwbaan vanaf het kruis op de dekplaat een goed contrast geeft met het gezoete deel van de dekplaat.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen