close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ingetogen gedenkteken van blauw natuursteen foto 1

Ingetogen gedenkteken van blauw natuursteen Natuursteen

Het ingetogen gedenkteken is gemaakt van natuursteen dat op twee manieren is bewerkt. Hierdoor hebben de twee delen een subtiel verschil in kleur. Het rechterdeel is het breedst en heeft een strakke matte afwerking. Het smallere linkerdeel van het gede... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
20478
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder
Dieren
Vogel
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Blauw
Liggende deel
Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Blauw
Productsoort
Vaas
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Het ingetogen gedenkteken is gemaakt van natuursteen dat op twee manieren is bewerkt. Hierdoor hebben de twee delen een subtiel verschil in kleur. Het rechterdeel is het breedst en heeft een strakke matte afwerking. Het smallere linkerdeel van het gedenkteken is ruw gemaakt, waardoor de kleur van het natuursteen ook iets lichter is. Op het rechter staande deel is de tekst ingegraveerd en geschilderd met witte lak, mooi gecentreerd en met veel ruimte om de tekst heen. De twee bronzen vogeltjes op het linker deel zijn een fraai detail, die het gedenkteken iets 'luchtiger' maken. Op het liggende stuk van het gedenkteken lopen de twee delen van natuursteen door. Het liggende deel is bijna compleet gesloten, op het kleine bloemvak na. Meegebrachte bloemen kunnen ook in de stevig verankerde vaas worden gezet.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen