close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Islamitische grafsteen IS47 foto 1

Islamitische grafsteen IS47 Natuursteen

Uitgehakte handen met hiertussen een maansikkel en ster geplaatst op een voetstuk. Hiervoor ligt een omranding met een dekplaatje met hierop een bloembak en hartvormig tekstplaatje. Binnen de omranding ligt oranje edelsplit. Vooraan staat een bloembak.... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44378
Collectie
Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Islamitisch, Perzisch
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Uitgehakte handen met hiertussen een maansikkel en ster geplaatst op een voetstuk. Hiervoor ligt een omranding met een dekplaatje met hierop een bloembak en hartvormig tekstplaatje. Binnen de omranding ligt oranje edelsplit. Vooraan staat een bloembak. Het gehele is uitgevoerd in Himalaya graniet.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen