close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Islamitische grafsteen IS50 foto 1

Islamitische grafsteen IS50 Natuursteen

Letterplaat bestaande uit twee uitgehakte handen van Himalaya graniet met hiertussen een ronde letterplaat van Zwart graniet geplaatst op een voetstuk. Hiervoor ligt een omranding van Zwart graniet met hierbinnen Rosa Corallo brokjes.Door het gebruik v... lees meer >
Product
44381
Collectie
Beelden en Symbolen, Islamitisch, Onderhoudsvrij, Perzisch
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Zwart
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Zwart
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Letterplaat bestaande uit twee uitgehakte handen van Himalaya graniet met hiertussen een ronde letterplaat van Zwart graniet geplaatst op een voetstuk. Hiervoor ligt een omranding van Zwart graniet met hierbinnen Rosa Corallo brokjes.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen