close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Islamitische grafsteen IS62 foto 1

Islamitische grafsteen IS62 Natuursteen

Ruby Red letterplaat met uitgehakte rozen geplaatst op een voetstuk met hiervoor een Ruby Red omranding met hierbinnen tuinaarde.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieu... lees meer >
Product
44393
Bloem, plant of boom
Bloem/plant, Bloem/plant 3d
Collectie
Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Islamitisch, Perzisch
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Bruin, Rood
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Rood/oranje/bruin
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Ruby Red letterplaat met uitgehakte rozen geplaatst op een voetstuk met hiervoor een Ruby Red omranding met hierbinnen tuinaarde.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen