close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Islamitische grafsteen IS79 foto 1

Islamitische grafsteen IS79 Glas

Blauw float glaspaneel dat door middel van RVS steunen op een omranding is geplaatst met een groot schuin voorstuk en een schuine planstrook in het midden. De omranding is in zijn geheel van bezand gesmolten glas. In het voorste vak binnen de omranding... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44399
Collectie
Islamitisch, Modern, Perzisch
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Blauw, Kleurrijk
Materiaal
Glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Blauw float glaspaneel dat door middel van RVS steunen op een omranding is geplaatst met een groot schuin voorstuk en een schuine planstrook in het midden. De omranding is in zijn geheel van bezand gesmolten glas. In het voorste vak binnen de omranding ligt tuinaarde en in het achterste vak blauwe edelsplit.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen