close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Kindergraf met boom Cortenstaal

Een bijzonder kindergraf met boom gemaakt van cortenstaal. Cortenstaal is oranjebruin van kleur. Door met hoge druk water te spuiten kunnen er allerlei creatieve vormen uit gesneden worden. De blaadjes in de boom zijn bewerkt met dessins van sterren en... lees meer >
Product
33861
Bloem, plant of boom
Blad, Boom, Boom/blad 3d
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Kunstenaars, Modern
Kleur
Groen
Materiaal
Cortenstaal
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Een bijzonder kindergraf met boom gemaakt van cortenstaal. Cortenstaal is oranjebruin van kleur. Door met hoge druk water te spuiten kunnen er allerlei creatieve vormen uit gesneden worden. De blaadjes in de boom zijn bewerkt met dessins van sterren en stippen. De kleuren zijn naar wens aan te passen.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Soortgelijke modellen