close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindergrafmonument met gedragen hart 041 foto 1

Kindergrafmonument met gedragen hart 041 Natuursteen

Een hart die door twee armen wordt ondersteund geplaatst op een voetstuk met hiervoor een omranding met hierbinnen twee ronde plateua's verwerkt. Binnen de omranding zijn ronde plantvakjes verwerkt. Op het hart zijn twee RVS vlinders gemonteerd.Door he... lees meer >
Product
44214
Collectie
Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen, Kunstenaars
Dieren
Dieren 3d, Vlinder
Kleur
Bruin
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Rood/oranje/bruin
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Een hart die door twee armen wordt ondersteund geplaatst op een voetstuk met hiervoor een omranding met hierbinnen twee ronde plateua's verwerkt. Binnen de omranding zijn ronde plantvakjes verwerkt. Op het hart zijn twee RVS vlinders gemonteerd.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen

Soortgelijke modellen