close
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindergrafsteen RVS met band 07 foto 1

Kindergrafsteen RVS met band 07 Glas, rvs

Kindergrafsteen bestaande uit een glasplaat met hier omheen een RVS band geplaatst binnen een omranding van RVS met hierbinnen Beach Pebbles. Op de glasplaat is een portretgravure aangebracht.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzo... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44287
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern, Onderhoudsvrij
Materiaal
Glas, RVS
Productsoort
Band, strook of strip, Fotoartikel, Glazen foto
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Kindergrafsteen bestaande uit een glasplaat met hier omheen een RVS band geplaatst binnen een omranding van RVS met hierbinnen Beach Pebbles. Op de glasplaat is een portretgravure aangebracht.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen