close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindergrafsteen glas met engelenvleugels 025 foto 1

Kindergrafsteen glas met engelenvleugels 025 Glas, natuursteen

Wolk van glas met portretgravure en gravure van handen met vlinders geplaatst tussen twee uitgehakte vleugels van graniet geplaatst op een omranding van Zwart graniet. Binnen de omranding zijn twee glasplaten op RVS afstandhouders bevestigd met hierond... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44259
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Engel, Onderhoudsvrij, Robuust/groot
Graftype
Robuust/groot
Materiaal
Glas, Natuursteen
Productsoort
Fotoartikel, Glazen foto
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Wolk van glas met portretgravure en gravure van handen met vlinders geplaatst tussen twee uitgehakte vleugels van graniet geplaatst op een omranding van Zwart graniet. Binnen de omranding zijn twee glasplaten op RVS afstandhouders bevestigd met hieronder grind en blauwe glassteentjes.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Engel
In de christelijke symboliek wordt de engel gezien als de boodschapper van God. In de oudheid was dit de godin van de overwinning genaamd Victoria. Engelen als christelijk symbool zijn dienaren van God die als missie hebben om gelovigen te helpen en te beschermen. In de meeste grafmonumenten waar een engel wordt toegepast wordt is deze beschermende houding terug te zien. Naast bloemen- of lauwerkransen, worden engelen ook vaak met een muziekinstrument afgebeeld.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen