close
9.0 van 10
 uit 286 beoordelingen
Heeft u advies nodig? Stel uw vraag phone038-3312175
beenhere Al ruim 150 jaar vakmanschap sinds 1862
Kindergrafsteen glas met engelenvleugels 025 foto 1

Kindergrafsteen glas met engelenvleugels 025 Glas, natuursteen

Wolk van glas met portretgravure en gravure van handen met vlinders geplaatst tussen twee uitgehakte vleugels van graniet geplaatst op een omranding van Zwart graniet. Binnen de omranding zijn twee glasplaten op RVS afstandhouders bevestigd met hierond... lees meer >
Product
44259
Artikelnummer
Persoonlijk en uniek
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Engel, Onderhoudsvrij, Robuust/groot
Cultuur
Christelijk
Graftype
Robuust/groot
Kinderlijk
Wolk
Materiaal
Glas, Natuursteen
Persoonlijke toevoeging
Persoonlijke foto - glas, Wolk
Productgroep
Grafmonumenten, Kindermonumenten
Productsoort
Fotoartikel, Glazen foto
Subtype
Staande steen met vloer
Symboliek
Engel, Foto
Vormgeving
Bijzonder persoonlijk, Engel, Robuust/groot
Productomschrijving
Wolk van glas met portretgravure en gravure van handen met vlinders geplaatst tussen twee uitgehakte vleugels van graniet geplaatst op een omranding van Zwart graniet. Binnen de omranding zijn twee glasplaten op RVS afstandhouders bevestigd met hieronder grind en blauwe glassteentjes.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Engel
In de christelijke symboliek wordt de engel gezien als de boodschapper van God. In de oudheid was dit de godin van de overwinning genaamd Victoria. Engelen als christelijk symbool zijn dienaren van God die als missie hebben om gelovigen te helpen en te beschermen. In de meeste grafmonumenten waar een engel wordt toegepast wordt is deze beschermende houding terug te zien. Naast bloemen- of lauwerkransen, worden engelen ook vaak met een muziekinstrument afgebeeld.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Foto
Maak uw gedenkteken persoonlijk door de toevoeg van een foto. Het maakt de grafsteen direct herkenbaar en roept mooie herinneringen op. Onze grafische afdeling kan u helpen met de eventuele bewerking van uw fotomateriaal.

Soortgelijke modellen