close
9.0 van 10
 uit 286 beoordelingen
Heeft u advies nodig? Stel uw vraag phone038-3312175
beenhere Al ruim 150 jaar vakmanschap sinds 1862
Kindergrafsteen glas met foto 013 foto 1

Kindergrafsteen glas met foto 013 Glas

Gebogen glasplaat met portretgravure en twee vlindertjes van gesmolten glas geplaatst door middel van RVS steunen op een voetstuk van Zwart graniet.Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling t... lees meer >
Product
44249
Artikelnummer
14208
Dieren
Vlinder
Materiaal
Glas
Persoonlijke toevoeging
Persoonlijke foto - glas
Productgroep
Grafmonumenten, Kindermonumenten
Productsoort
Fotoartikel, Glazen foto
Subtype
Staande steen zonder vloer
Symboliek
Foto, Vlinder
Productomschrijving
Gebogen glasplaat met portretgravure en twee vlindertjes van gesmolten glas geplaatst door middel van RVS steunen op een voetstuk van Zwart graniet.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Foto
Maak uw gedenkteken persoonlijk door de toevoeg van een foto. Het maakt de grafsteen direct herkenbaar en roept mooie herinneringen op. Onze grafische afdeling kan u helpen met de eventuele bewerking van uw fotomateriaal.

Soortgelijke modellen