close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindergrafsteen glas met regenboog 003 foto 1

Kindergrafsteen glas met regenboog 003 Glas

Twee gebogen glasplaten waarvan de achterste glasplaat gebrandschilderde kleuren bevat. De glasplaten zijn door middel van RVS beugels bevestigd op het voetstuk.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbi... lees meer >
Product
44239
Collectie
Beelden en Symbolen, Kleurrijk, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Kleurrijk, Oranje
Materiaal
Glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Twee gebogen glasplaten waarvan de achterste glasplaat gebrandschilderde kleuren bevat. De glasplaten zijn door middel van RVS beugels bevestigd op het voetstuk.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen