close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindergrafsteen glas met regenboog 029 foto 1

Kindergrafsteen glas met regenboog 029 Glas, natuursteen

Twee gebogen staande glaspanelen van blank floatglas. Het achterste paneel heeft verstekgeslepen staande zijden voorzien van een handgeschilderde regenboog met ingebrande emailles. Het voorste glaspaneel is vervaardigd uit blank floatglas voorzien van ... lees meer >
Product
44263
Collectie
Beelden en Symbolen, Kleurrijk, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Kleurrijk, Oranje
Materiaal
Glas, Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Twee gebogen staande glaspanelen van blank floatglas. Het achterste paneel heeft verstekgeslepen staande zijden voorzien van een handgeschilderde regenboog met ingebrande emailles. Het voorste glaspaneel is vervaardigd uit blank floatglas voorzien van een gezandstraalde tekst, ingebrand met witte emaille. Beide panelen zijn met RVS glassteunen bevestigd op een  omranding van gezoet Zwart graniet.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Soortgelijke modellen