close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Kindergrafsteen met blauw glas en natuursteen Glas, natuursteen

De zachte lichtblauwe kleuren van de oceaan zitten van nature in de bijzondere steensoort van de staande steen in dit monument. Dankzij de glazen blauwe letterplaat, die qua vorm en kleur in harmonie is met de steen, wordt een heel mooi gevarieerd 'ton... lees meer >
Product
26503
Bloem, plant of boom
Blad, Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Kleurrijk, Modern
Dieren
Beer, Dieren decoratie 2d
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Blauw
Materiaal
Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Blauw
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

De zachte lichtblauwe kleuren van de oceaan zitten van nature in de bijzondere steensoort van de staande steen in dit monument. Dankzij de glazen blauwe letterplaat, die qua vorm en kleur in harmonie is met de steen, wordt een heel mooi gevarieerd 'ton-sur-ton' (tint op tint) effect verkregen. Op het glas geven de witte geëmailleerde letters een mooi contrast en blijven zeer lang hun kleur behouden. De afbeeldingen van het symbolische klavertje vier dat een blaadje verliest en het teddybeertje vullen het monument goed aan. Het liggende gedeelte is geheel omrand en deels bedekt, waarbij alle randen van het grijze natuursteen een ruw gehakte of gebrokkelde structuur hebben, net als de glasplaat en de staande steen. In het open bloemvak is ruimte voor beplanting.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Soortgelijke modellen