close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Kindergrafsteen met meerdere harten Natuursteen

In deze grafsteen voor een kindergraf zijn meerdere harten verwerkt. De twee opvallendste harten bepalen de vorm van de lettersteen. Omdat de lettersteen is gezoet, ontstaat er een matte, net niet glanzende afwerking. De lettersteen is onderaan de dub... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
24556
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen, Jong en eigentijds, Onderhoudsvrij
Kleur
Grijs
Materiaal
Natuursteen
Productsoort
Fotoartikel, Split
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

In deze grafsteen voor een kindergraf zijn meerdere harten verwerkt. De twee opvallendste harten bepalen de vorm van de lettersteen. Omdat de lettersteen is gezoet, ontstaat er een matte, net niet glanzende afwerking. De lettersteen is onderaan de dubbele hartvorm met prikwerk bewerkt. Boucharderen heet dat. Hierdoor lijkt de lettersteen los te komen van het liggende deel. Tegelijkertijd bied de hartvormige lettersteen ook voldoende ruimte aan de persoonlijke opschriften en is ook een kleine foto toegevoegd. Het liggende deel is bewust niet strak vormgegeven, maar eerder speels. De omranding loopt sierlijk rondom de zerk. Daarbinnen is het graf bedekt met wit split voor een frisse uitstraling. Op de omranding zijn vervolgens nog vier kleine glazen hartjes aangebracht.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen