close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Klassiek grafmonument van marmer Natuursteen

Een grafmonumenten in een lichte kleur geeft een zachte uitstraling. Bij dit klassieke grafmonument van marmer heeft het oppervlak een zachte matte afwerking en zijn de randen van de opvallende staande letterplaat licht afgerond. Een mooi detail is de ... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
32406
Collectie
Christelijk, Klassiek en traditioneel, Lichte grafstenen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
licht, Wit
Liggende deel
Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Wit/gebroken wit
Productsoort
Letterplaat
Staande deel
Natuursteen
Steensoort
Marmer
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Een grafmonumenten in een lichte kleur geeft een zachte uitstraling. Bij dit klassieke grafmonument van marmer heeft het oppervlak een zachte matte afwerking en zijn de randen van de opvallende staande letterplaat licht afgerond. Een mooi detail is de extra rand in een contrasterende kleur, waardoor de letterplaat met de klassieke vorm en indeling extra wordt benadrukt. Aan de weerszijden van de letterplaat zijn twee pilaren van antraciet geplaatst, waardoor het staande gedeelte iets meer gewicht krijgt en een rustig kleurbeeld. Het liggende gedeelte is geheel omrand en door de opvulling van de witte steentjes worden de ronde en rechte vormen goed zichtbaar. Aan de voorzijde van het grafmonument biedt het bloemvak met de aangebrachte beplanting een prettige natuurlijke aanblik.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen