close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Klassieke grafsteen met esdoorn bladeren foto 1

Klassieke grafsteen met esdoorn bladeren Natuursteen

Grafsteen met klassieke belijning. De esdoorn bladeren worden prachtig geaccentueerd in dit ontwerp. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om alleen tekst op de steen te laten zetten en het ornament te laten vervallen.Door het gebruik van beelden of s... lees meer >
Product
18752
Collectie
Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Lichte grafstenen, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkel, Kort graf
Kleur
Grijs, licht, Wit
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Grijs
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafsteen met klassieke belijning. De esdoorn bladeren worden prachtig geaccentueerd in dit ontwerp. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om alleen tekst op de steen te laten zetten en het ornament te laten vervallen.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Natuursteen

Soortgelijke modellen