close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindergrafmonument speelgoed treintje 050 foto 1

Kindergrafmonument speelgoed treintje 050 Natuursteen

Letterplaat met treinwagonnetjes geplaatst op een voetstuk met hiervoor een omranding met hierbinnen Azul Macauba grind.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbol... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44223
Collectie
Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Lichte grafstenen, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Grijs, Groen, licht
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Grijs, Groen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Letterplaat met treinwagonnetjes geplaatst op een voetstuk met hiervoor een omranding met hierbinnen Azul Macauba grind.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen