close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Kort grafmonument met hartvormige steen Brons, natuursteen

De hartvormige steen in dit korte grafmonument heeft een zachtrode kleur met een fijne korrelige structuur. Het oppervlak is glad gemaakt, waarbij de randen een klein facet hebben gekregen. Omdat de steen schuin is geplaatst, blijft er geen water op li... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
30206
Collectie
Beelden en Symbolen, Boeken, harten en kussens, Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen, Onderhoudsvrij, Urnenplaten
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Kleur
Bruin
Liggende deel
Hart, Natuursteen
Materiaal
Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Rood/oranje/bruin
Productsoort
Lantaarn, Split

Informatie over dit gedenkteken

De hartvormige steen in dit korte grafmonument heeft een zachtrode kleur met een fijne korrelige structuur. Het oppervlak is glad gemaakt, waarbij de randen een klein facet hebben gekregen. Omdat de steen schuin is geplaatst, blijft er geen water op liggen en zijn de opschriften goed te lezen. De letters van deze opschriften zijn gezandstraald en vervolgens ingeschilderd met extra lagen verf, zodat deze lange tijd van goede kwaliteit blijven. Als persoonlijke details zijn er twee bronzen vogeltjes boven aan het hart geplaatst. Ook de graflantaarn is van brons. Het zachte karakter van dit korte grafmonument komt ook terug in de lichte geborstelde omranding van natuursteen en de lichtgrijze steentjes als grafbedekking.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen