close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Lichte grafzuilen met glas en rvs Glas, natuursteen, ruwe steen

Met de deels ruw gehakte en deel strak afgewerkte randen vormen de lichte natuurstenen grafzuilen een fraai geheel met de lichtblauwe glazen letterplaat. Deze staande elementen worden gedragen door het voetstuk van hetzelfde natuursteen als de zuilen. ... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
35239
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Modern, Ruwe steen, Zuilen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Blauw
Liggende deel
Geheel beplanting
Materiaal
Glas, Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren
Blauw
Productsoort
Glazen foto, Zuil
Staande deel
Natuursteen en glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Met de deels ruw gehakte en deel strak afgewerkte randen vormen de lichte natuurstenen grafzuilen een fraai geheel met de lichtblauwe glazen letterplaat. Deze staande elementen worden gedragen door het voetstuk van hetzelfde natuursteen als de zuilen. De glazen letterplaat is voorzien van een fotoprint. Het voordeel hiervan is dat we het beeld wat u graag wilt terugzien precies kunnen opmaken. Onze grafische afdeling maakt graag in overleg met u een bijzondere compositie van foto's die u mooi vindt of zelf meeneemt. Het liggende deel bestaat uit een strak gelijnde omranding van rvs. Binnen de omranding blijft er op het liggende deel zeer veel ruimte over voor beplanting. Hier kunt u bijvoorbeeld kiezen voor sedum of siergrassen, omdat deze relatief weinig onderhoud hebben en mooi kleuren bij de rest.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen