close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Lichtgrijs familiegraf van natuursteen Natuursteen

De twee letterstenen zijn met elkaar verbonden door de doorlopende en sierlijke band. Het geheel is van natuursteen gemaakt en heeft op alle onderdelen een fraaie gevlamd en geborstelde textuur.. De opschriften zijn met een witte lak verdiept aangebrac... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
34958
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Lichte grafstenen, Onderhoudsvrij, Robuust/groot
Graftype
Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur
Grijs, licht
Liggende deel
Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Grijs
Productsoort
Band, strook of strip, Letterplaat, Split
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

De twee letterstenen zijn met elkaar verbonden door de doorlopende en sierlijke band. Het geheel is van natuursteen gemaakt en heeft op alle onderdelen een fraaie gevlamd en geborstelde textuur.. De opschriften zijn met een witte lak verdiept aangebracht in de letterplaten, waarbij is gekozen voor een rustige maar statige lay-out. Ook het subtiele hartje in het midden op de sierlijke band van natuursteen is op deze manier aangebracht. Het liggende deel bestaat uit een rechthoekige omranding die over de twee graven doorloopt. Het middendeel is met witte steentjes (split) gevuld en dit maakt het grafmoment licht en open.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen