close
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Modern glazen grafmonument voor kindergraf Glas, natuursteen, rvs

Dit grafmonument voor een kindergraf heeft een modern ontwerp. Als basis is er gekozen voor strakke omranding van natuursteen. Deze is fraai afgewerkt met afgeronde hoeken en een mat oppervlak. De ruimte daarbinnen is voor het grootste deel gevuld met ... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
34676
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Paars
Materiaal
Glas, Natuursteen, RVS
Productsoort
Fotoartikel, Glazen foto, Lantaarn
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Dit grafmonument voor een kindergraf heeft een modern ontwerp. Als basis is er gekozen voor strakke omranding van natuursteen. Deze is fraai afgewerkt met afgeronde hoeken en een mat oppervlak. De ruimte daarbinnen is voor het grootste deel gevuld met potgrond voor eventuele beplanting. Vanaf de sokkel aan de voorzijde met de ronde graflantaarn loopt een brede band van rvs in een sierlijke slinger naar achteren toe. Deze strook is gevuld met vrolijke glazen parels in allerlei kleuren. Ook zijn er her en der kleine gekleurde figuurtjes van glas toegevoegd. De letterplaat is ook van glas en wordt op zijn plek gehouden door rvs houders die elk een fraaie hartvorm bevatten. De glasplaat bevat een glasprint welke helemaal door de grafische afdeling in samenspraak met de familie is vormgegeven. Er is een bijzondere en persoonlijke compositie gemaakt met een foto, de naam en de datums.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen