close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Modern mat grijs grafmonument Glas, natuursteen

De bijna geheel gesloten dekplaat heeft een mat oppervlak, waardoor het natuursteen iets zachter van kleur is en een moderne uitstraling heeft gekregen. Vooraan is aan de rechterzijde een smalle bloemsparing gemaakt waaruit drie vlindertjes lijken te v... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
35397
Collectie
Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Antraciet, donker, Grijs
Liggende deel
Natuursteen
Materiaal
Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Grijs
Productsoort
Lantaarn
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

De bijna geheel gesloten dekplaat heeft een mat oppervlak, waardoor het natuursteen iets zachter van kleur is en een moderne uitstraling heeft gekregen. Vooraan is aan de rechterzijde een smalle bloemsparing gemaakt waaruit drie vlindertjes lijken te vliegen. Deze vlinders zijn van rvs gemaakt en geven het gedenkteken samen met beplanting een vriendelijke uitstraling. Daarbij is er ook een moderne graflantaarn op de dekplaat geplaatst. De lettersteen is recht en strak vormgegeven, maar wel met speelse elementen. Zo bestaat de lettersteen eigenlijk uit twee delen die iets trapsgewijs naast elkaar geplaatst zijn, daartussen is een slanke glasplaat met een fraaie blauw-groene kleurtint toegevoegd en zorgt voor een transparante verbinding tussen beide delen. Ook is er als extra decoratie een kubusje uit de rechter letterplaat gespaard die vervolgens op de linker letterplaat is bevestigd. De kubus en de sparing bevinden zich elk aan weerszijden van de glazen plaat. Op de rechter letterplaat zijn de opschriften met naam en de datums ingegraveerd, waarbij is gekozen voor een modern, schreefloos lettertype.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen