close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Moderne kindergrafsteen met glazen letterplaat foto 1

Moderne kindergrafsteen met glazen letterplaat Glas, natuursteen

Door het werken met een aparte glasplaat voor de staande grafsteen krijgt een monument op een speelse manier meer diepte. Voor deze moderne kindergrafsteen is er gekozen voor een glazen letterplaat dat licht gebogen is. Deze bevat wit geëmailleerde let... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
31741
Bloem, plant of boom
Boom
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Grijs
Materiaal
Glas, Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Door het werken met een aparte glasplaat voor de staande grafsteen krijgt een monument op een speelse manier meer diepte. Voor deze moderne kindergrafsteen is er gekozen voor een glazen letterplaat dat licht gebogen is. Deze bevat wit geëmailleerde letters en een afbeelding van een boom met hartjes op een geheel transparante achtergrond. Dit in combinatie met de strakke vormen zoals de grijs geribbelde steen maken het geheel fris en modern. Om de strakke elementen iets te doorbreken zorgen de gekleurde, door de wind meegevoerde, hartjes op het glas en op de steen voor een zachte en vrouwelijke invloed.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen