close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijk grafmonument foto 1

Natuurlijk grafmonument Ruwe steen, zwerfkeien

Grote zerfkei als letterplaat. De tekst is aangebracht op een bronzen plaat. Het formaat van de deze plaat is uitgefreesd in de klei zodat deze er verdiept in valt. De bronzen plaat is bevestigd met kit. De kei staat op een betonfundering.De natuur lev... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
42204
Assortiment
Natuurlijke gedenktekens
Collectie
Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen
Graftype
Enkel
Kleur
Groen
Materiaal
Ruwe steen, Zwerfkeien
Natuursteen kleuren
Groen
Subtype
Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grote zerfkei als letterplaat. De tekst is aangebracht op een bronzen plaat. Het formaat van de deze plaat is uitgefreesd in de klei zodat deze er verdiept in valt. De bronzen plaat is bevestigd met kit. De kei staat op een betonfundering.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Soortgelijke modellen