close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Natuurlijk grafmonument gesmolten glas Glas

Gesmolten glas wordt steeds vaker verwerkt in grafmonumenten. Door het op een speciale manier smelten van een glasplaat, komt er een natuurlijke structuur in het glas. Hierdoor is het glas mat geworden, wat een perfect canvas biedt om tekst op te plaat... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
20366
Assortiment
Natuurlijke gedenktekens
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk, Zuilen
Graftype
Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel
Geheel beplanting
Materiaal
Glas
Staande deel
Natuurlijk en glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Gesmolten glas wordt steeds vaker verwerkt in grafmonumenten. Door het op een speciale manier smelten van een glasplaat, komt er een natuurlijke structuur in het glas. Hierdoor is het glas mat geworden, wat een perfect canvas biedt om tekst op te plaatsen. Achter de staande glazen letterplaat bevinden zich twee natuurlijke zuilen van natuursteen. Deze zijn uniek van vorm en zijn samen met de letterplaat het beeldbepalende onderdeel van het grafmonument. De natuurlijke elementen zijn verder doorgevoerd in het liggende gedeelte. Zo bestaat de grafbedekking voornamelijk uit sedum en grijze steentjes en is het grafmonument geheel omrand met ruw gehakte brokken natuursteen. Alle elementen tezamen zorgen voor een natuurlijk grafmonument dat mooi in balans is.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen