close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijk grafmonument met ruwe keien foto 1

Natuurlijk grafmonument met ruwe keien Natuursteen, ruwe steen

Dubbel grafmonument met een natuurlijke uitstraling. De grafbedekking bestaat uit een combinatie tussen split en beplanting. Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua ma... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
7921
Assortiment
Natuurlijke gedenktekens
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk, Robuust/groot, Ruwe steen
Graftype
Dubbel / Familiegraf, Familiegraf - met vloer, Kort graf, Robuust/groot
Kleur
Beige, licht
Liggende deel
Geheel beplanting, Natuurlijk
Materiaal
Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren
Beige/licht bruin
Staande deel
Natuurlijk, Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Dubbel grafmonument met een natuurlijke uitstraling. De grafbedekking bestaat uit een combinatie tussen split en beplanting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen