close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument in een natuurlijke sfeer foto 1

Grafmonument in een natuurlijke sfeer Natuursteen

Door middel van grassen en zwerfkeien heeft dit grafmonument een natuurlijke sfeer gekregen. De natuurlijk roestende omranding van cortenstaal maakt het tot een geheel. De tekst is aangebracht met een op maat gemaakt bronzen tekstplaatje.Een grafmonume... lees meer >
Product
21380
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Grijs
Liggende deel
Cortenstaal, Geheel beplanting
Materiaal
Natuursteen
Staande deel
Natuurlijk, Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Door middel van grassen en zwerfkeien heeft dit grafmonument een natuurlijke sfeer gekregen. De natuurlijk roestende omranding van cortenstaal maakt het tot een geheel. De tekst is aangebracht met een op maat gemaakt bronzen tekstplaatje.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen