close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruw grafmonument 06 | E102 foto 1

Ruw grafmonument 06 | E102 Natuursteen

Orion letterplaat van 12 cm. dik met recht ruw gehakte zijkanten geplaatst op een voetstuk met hiervoor een Orion omranding met hierbinnen twee schuine plantstroken. In het middelste vak ligt tuinaarde en in de buitenste vakken liggen Beach Pebbles. Re... lees meer >
Product
43902
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Grijs
Materiaal
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Orion letterplaat van 12 cm. dik met recht ruw gehakte zijkanten geplaatst op een voetstuk met hiervoor een Orion omranding met hierbinnen twee schuine plantstroken. In het middelste vak ligt tuinaarde en in de buitenste vakken liggen Beach Pebbles. Rechts ziet u een voorbeeld van dit geplaatste grafmonument.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen