close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Natuursteen hart als grafmonument Natuursteen

Dit grafmonument is geheel gemaakt van zwart natuursteen en heeft een fraaie lettersteen in de vorm van een hart. Op de lettersteen is heel duidelijk een twee vorm van een hart te zien. Deze vorm is gemaakt door een deel van het oppervlak dusdanig te b... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
33970
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
donker, Zwart
Liggende deel
Gedeeltelijk beplanting, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Zwart
Productsoort
Fotoartikel
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Dit grafmonument is geheel gemaakt van zwart natuursteen en heeft een fraaie lettersteen in de vorm van een hart. Op de lettersteen is heel duidelijk een twee vorm van een hart te zien. Deze vorm is gemaakt door een deel van het oppervlak dusdanig te bewerken zodat dit ruw wordt. Door deze ruwe afwerking wordt de kleur van het steen lichter en steekt het fraai af tegen de glanzende gepolijste delen. De opschriften zijn gezandstraald en ingeschilderd en blijven lang leesbaar. Als persoonlijke toevoegingen zijn er een kleine illustratie en een kleine foto op de lettersteen gemaakt. Het liggende deel vergt weinig onderhoud door de deels gesloten dekplaat. In het deel met de potgrond is het mogelijk om bloemen of andere stekjes te planten.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen