close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Paars kindergraf van glas Glas

Glas is kleurvast en biedt vele mogelijkheden om een kindergraf in kleur te ontwerpen. Samen met een ontwerper van Den Hollandsche maakt u een eigen ontwerp passend bij uw kindje. Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de ba... lees meer >
Product
33646
Bloem, plant of boom
Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Modern
Dieren
Dieren 3d, Vlinder
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Paars
Materiaal
Glas
Natuursteen kleuren
Paars
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Glas is kleurvast en biedt vele mogelijkheden om een kindergraf in kleur te ontwerpen. Samen met een ontwerper van Den Hollandsche maakt u een eigen ontwerp passend bij uw kindje.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen