close
RVS grafmonument 14 | E159 foto 1

RVS grafmonument 14 | E159 Glas, rvs

Twee gebogen blank float glaspanelen waarvan het voorste paneel is gematteerd, bevestigd in RVS glashouders met rondom de glashouders glasbrokjes. Binnen de RVS omranding is een glasplaat met smeltstructuur aangebracht door middel van RVS afstandhouder... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44090
Collectie
Exclusief, Jong en eigentijds, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Blauw
Materiaal
Glas, RVS
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Twee gebogen blank float glaspanelen waarvan het voorste paneel is gematteerd, bevestigd in RVS glashouders met rondom de glashouders glasbrokjes. Binnen de RVS omranding is een glasplaat met smeltstructuur aangebracht door middel van RVS afstandhouders met onder de de glasplaat glasbrokjes. Rechts voorin is een RVS lantaarn geplaatst.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen