close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
RVS grafmonument 31 met RVS bol foto 1

RVS grafmonument 31 met RVS bol Glas, rvs

Twee blauwe glaspanelen (waarbij het achterste glaspaneel iets ondoorzichtig is en het voorste paneel helemaal doorzichig) met hiernaast een zuil van graniet waartussen een RVS bol geplaatst is. Dit geheel is geplaatst op een grondplaatje van graniet.D... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44115
Collectie
Beelden en Symbolen, Exclusief
Materiaal
Glas, RVS
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Twee blauwe glaspanelen (waarbij het achterste glaspaneel iets ondoorzichtig is en het voorste paneel helemaal doorzichig) met hiernaast een zuil van graniet waartussen een RVS bol geplaatst is. Dit geheel is geplaatst op een grondplaatje van graniet.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen