close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
RVS grafmonument 34 | Strak grafmonument foto 1

RVS grafmonument 34 | Strak grafmonument Glas, rvs

RVS pilaar met hiernaast een gematteerd schuin glaspaneel. Dit geheel is geplaatst op een RVS voetstuk met hiervoor een RVS omranding met in het midden een schuine plantstrook. In het voorste vak liggen glassteentjes. Enkele grafmonumenten of graf... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44091
Collectie
Exclusief, Jong en eigentijds, Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal
Glas, RVS
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

RVS pilaar met hiernaast een gematteerd schuin glaspaneel. Dit geheel is geplaatst op een RVS voetstuk met hiervoor een RVS omranding met in het midden een schuine plantstrook. In het voorste vak liggen glassteentjes. 

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen