close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
RVS grafmonument 28 | E164 foto 1

RVS grafmonument 28 | E164 Glas, rvs

Zwart granieten letterplaat waarvan de rechterkant ruw gehakt is met hieruit een blank float glaspaneel geplaatst binnen een RVS omranding met facetrand. Binnen de omranding liggen Beach Pebbles.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontwo... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44094
Collectie
Exclusief, Jong en eigentijds, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Zwart
Materiaal
Glas, RVS
Natuursteen kleuren
Zwart
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Zwart granieten letterplaat waarvan de rechterkant ruw gehakt is met hieruit een blank float glaspaneel geplaatst binnen een RVS omranding met facetrand. Binnen de omranding liggen Beach Pebbles.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen