close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
RVS grafmonument 36 | E160 foto 1

RVS grafmonument 36 | E160 Glas, rvs

RVS pilaar met hiernaast een blank float glaspaneel met hierop een RVS tekstplaat bevestigd door middel van afstandhouders. Dit geheel is geplaatst op een voetstuk met hiervoor een RVS omranding met facetrand. Achteraan ligt een spiegel met hierop een ... lees meer >
Product
44117
Collectie
Exclusief, Jong en eigentijds, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal
Glas, RVS
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
RVS pilaar met hiernaast een blank float glaspaneel met hierop een RVS tekstplaat bevestigd door middel van afstandhouders. Dit geheel is geplaatst op een voetstuk met hiervoor een RVS omranding met facetrand. Achteraan ligt een spiegel met hierop een RVS lantaarn. In het midden is een schuin plantvak gevuld met tuinaarde gemaakt en in het voorste vak liggen glasbrokjes.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.



Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.



Soortgelijke modellen