close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Roze grafmonument voor een baby foto 1

Roze grafmonument voor een baby Glas, natuursteen

Bijzonder grafmonument ontworpen voor een baby. In de glazen letterplaat is gebruik gemaakt van een glasprint. Hierdoor is het mogelijk om het beeld dat u graag wilt terugzien, te verwerken in de glazen letterplaat. Ons grafisch team helpt u hierbij om... lees meer >
Product
23211
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Met bijzondere betekenis
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Roze
Materiaal
Glas, Natuursteen
Productsoort
Fotoartikel, Glazen foto

Informatie over dit gedenkteken

Bijzonder grafmonument ontworpen voor een baby. In de glazen letterplaat is gebruik gemaakt van een glasprint. Hierdoor is het mogelijk om het beeld dat u graag wilt terugzien, te verwerken in de glazen letterplaat. Ons grafisch team helpt u hierbij om een passend beeld te creëren. Door in de letterplaat veel met roze te werken en deze kleur ook in de steentjes in het liggende deel terug te laten komen, komen alle elementen fraai samen. Het natuursteen van deheeft een lichte kleur met een zachte textuur. Het grafmonument heeft hierdoor een zachte, vrouwelijke uitstraling.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Soortgelijke modellen