close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Roze grafsteen foto 1

Roze grafsteen Glas, natuursteen

Roze grafsteen met een hart van glas. De rozen zijn met de hand in het natuursteen gehakt.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van s... lees meer >
Product
19392
Bloem, plant of boom
Bloem/plant, Bloem/plant 3d, Roos
Collectie
Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen, Jong en eigentijds, Kleurrijk
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Roze, Zwart
Materiaal
Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Zwart
Productsoort
Fotoartikel, Glazen foto
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Roze grafsteen met een hart van glas. De rozen zijn met de hand in het natuursteen gehakt.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Soortgelijke modellen