close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Roze kindergraf van glas Glas, natuursteen, rvs

Dit roze kindergraf van glas is ontworpen voor een meisje. In het ontwerp zijn zoveel mogelijk zachte, maar ook speelse elementen gebracht. Dit is goed te zien aan de vlinders van RVS en glas. De ronde vorm van het zerkje is geheel omrand en belegd met... lees meer >
Product
32635
Collectie
Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Grafzerken, Kleurrijk
Dieren
Dieren decoratie 2d, Vlinder
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken, Kort graf
Kleur
Roze
Materiaal
Glas, Natuursteen, RVS
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Dit roze kindergraf van glas is ontworpen voor een meisje. In het ontwerp zijn zoveel mogelijk zachte, maar ook speelse elementen gebracht. Dit is goed te zien aan de vlinders van RVS en glas. De ronde vorm van het zerkje is geheel omrand en belegd met roze glas, waarop met wit emaille een persoonlijke tekst is geplaatst. Door de witte bergkristallen en de kleine plantjes blijft het monument een licht en open karakter houden. De staande glazen letterplaat heeft een fraaie zachte structuur, doordat deze mat is gemaakt. Hierop zijn de naam en de datum met wit emaille in speelse letters aangebracht.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen