close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruw grafmonument 11 | E116 foto 1

Ruw grafmonument 11 | E116 Natuursteen

Gebrande Orion letterplaat van 12 cm. dik met hiervoor een gebrande Orion omranding in flagstonevorm van 3 cm. dik met hierbinnen blauwe edelsplit. Rechts ziet u een voorbeeld van een geplaatst grafmonument in gebrand Olive Green graniet.De natuur leve... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43907
Collectie
Natuurlijk
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Grijs
Materiaal
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Gebrande Orion letterplaat van 12 cm. dik met hiervoor een gebrande Orion omranding in flagstonevorm van 3 cm. dik met hierbinnen blauwe edelsplit. Rechts ziet u een voorbeeld van een geplaatst grafmonument in gebrand Olive Green graniet.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen