close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruw grafmonument 11 | E116 foto 1

Ruw grafmonument 11 | E116 Natuursteen

Gebrande Orion letterplaat van 12 cm. dik met hiervoor een gebrande Orion omranding in flagstonevorm van 3 cm. dik met hierbinnen blauwe edelsplit. Rechts ziet u een voorbeeld van een geplaatst grafmonument in gebrand Olive Green graniet.De natuur leve... lees meer >
Product
43907
Collectie
Natuurlijk
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Grijs
Materiaal
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Gebrande Orion letterplaat van 12 cm. dik met hiervoor een gebrande Orion omranding in flagstonevorm van 3 cm. dik met hierbinnen blauwe edelsplit. Rechts ziet u een voorbeeld van een geplaatst grafmonument in gebrand Olive Green graniet.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen