close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruw grafmonument 14 | E114 foto 1

Ruw grafmonument 14 | E114 Natuursteen

Palissander letterplaat met hiervoor een Palissander omranding van ongelijke flagstones afgevoegd met cement. Binnen de omranding liggen grijze ronde keitjes. Rechts ziet u een voorbeeld van een geplaatst grafmonument alleen dan met tuinaarde.Er zijn t... lees meer >
Product
43909
Collectie
Lichte grafstenen, Natuurlijk
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Beige, licht
Materiaal
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Palissander letterplaat met hiervoor een Palissander omranding van ongelijke flagstones afgevoegd met cement. Binnen de omranding liggen grijze ronde keitjes. Rechts ziet u een voorbeeld van een geplaatst grafmonument alleen dan met tuinaarde.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen