close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruw grafmonument 18 van Azul Macauba | E112 foto 1

Ruw grafmonument 18 van Azul Macauba | E112 Natuursteen

Gebrande Azul Macauba letterplaat van 10 cm. dik met hiervoor een omranding van Azul Macauba keitjes met vooraan een schuin vak gevuld met houtsnippers. In het voorste vak ligt tuinaarde.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Ee... lees meer >
Product
43913
Collectie
Natuurlijk
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Gebrande Azul Macauba letterplaat van 10 cm. dik met hiervoor een omranding van Azul Macauba keitjes met vooraan een schuin vak gevuld met houtsnippers. In het voorste vak ligt tuinaarde.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen