close
Heeft u advies nodig? Stel uw vraag phone038-3312175
beenhere Al ruim 150 jaar vakmanschap sinds 1862
Ruw grafmonument 30 | E121 foto 1

Ruw grafmonument 30 | E121

Twee Verde Alverso zuilen met een bronzen ornament (€ 609,00) geplaatst binnen een omranding van Verde Alverso flagstones met hierbinnen Beach Pebbles.Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat ... lees meer >
Product
43923
Catalogus
Grafmonumenten
Collectie
Natuurlijk, Zwerfkeien
Steensoort
Verde Alverso
Uitvoering
Compleet model
Productomschrijving
Twee Verde Alverso zuilen met een bronzen ornament (€ 609,00) geplaatst binnen een omranding van Verde Alverso flagstones met hierbinnen Beach Pebbles.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.



Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Soortgelijke modellen