close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruw grafmonument 32 | E167 foto 1

Ruw grafmonument 32 | E167

Twee ruwe kwartsieten zuilen van 20 x 12 cm. verbonden door middel van een bronzen brug (S20558 € 262,00) geplaatst binnen een Serpentino omranding van 8 x 8 cm. Op de linker zuil is een tekstplaatje van brons bevestigd en op de rechter zuil een bronze... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43925
Collectie
Modern, Natuurlijk, Onderhoudsvrij, Zuilen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Grijs
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Twee ruwe kwartsieten zuilen van 20 x 12 cm. verbonden door middel van een bronzen brug (S20558 € 262,00) geplaatst binnen een Serpentino omranding van 8 x 8 cm. Op de linker zuil is een tekstplaatje van brons bevestigd en op de rechter zuil een bronzen lantaarn.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Soortgelijke modellen