close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruw grafmonument 40 | E131 foto 1

Ruw grafmonument 40 | E131 Basalt

Twee smalle Basalt zuilen geplaatst binnen een omranding van Bazalt kopjes met hierbinnen versteend hout.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteen... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43933
Collectie
Natuurlijk, Onderhoudsvrij, Zuilen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Bruin
Materiaal
Basalt
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Twee smalle Basalt zuilen geplaatst binnen een omranding van Bazalt kopjes met hierbinnen versteend hout.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Soortgelijke modellen