close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komend weekend zijn wij openarrow_forward
Ruwe grafsteen 21 foto 1

Ruwe grafsteen 21 Ruwe steen, zwerfkeien

Ruwe grafsteen met bronzen kruis. Rechts ziet u een voorbeeld van een grafmonument met flagstone omranding en met bronzen tekstplaatje.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop v... lees meer >
Product
43867
Artikelnummer
15803
Collectie
Natuurlijk, Ruwe steen
Diverse tags
Ruwe steen
Kleur
Groen
Materiaal
Ruwe steen, Zwerfkeien
Natuursteen kleuren
Groen
Productgroep
Grafmonumenten
Steennaam
Taurus
Subtype
Staande steen zonder vloer
Productomschrijving
Ruwe grafsteen met bronzen kruis. Rechts ziet u een voorbeeld van een grafmonument met flagstone omranding en met bronzen tekstplaatje.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Soortgelijke modellen