close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruwe grafsteen 21 foto 1

Ruwe grafsteen 21 Ruwe steen, zwerfkeien

Ruwe grafsteen met bronzen kruis. Rechts ziet u een voorbeeld van een grafmonument met flagstone omranding en met bronzen tekstplaatje.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop v... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43867
Collectie
Natuurlijk, Ruwe steen
Kleur
Groen
Materiaal
Ruwe steen, Zwerfkeien
Natuursteen kleuren
Groen
Subtype
Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Ruwe grafsteen met bronzen kruis. Rechts ziet u een voorbeeld van een grafmonument met flagstone omranding en met bronzen tekstplaatje.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Soortgelijke modellen