close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruwe grafsteen 23 | E183 foto 1

Ruwe grafsteen 23 | E183 Ruwe steen, zwerfkeien

Val Verde letterplaat van ca. 90 x 50 x 30 cm. met uitgehakte vogel en afgewerkt met goudkleurige verf.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het ... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43865
Collectie
Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Christelijk, Kunstenaars, Natuurlijk, Ruwe steen
Dieren
Dieren 3d, Vogel
Kleur
Grijs
Materiaal
Ruwe steen, Zwerfkeien
Natuursteen kleuren
Grijs
Subtype
Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Val Verde letterplaat van ca. 90 x 50 x 30 cm. met uitgehakte vogel en afgewerkt met goudkleurige verf.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Soortgelijke modellen