close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruwe grafsteen 34 | E179 foto 1

Ruwe grafsteen 34 | E179 Natuursteen, ruwe steen

Orion letterplaat van 12 cm. dik met ruw gehakte zijden en uitgehakte gitaar (à € 550,00) voorzien van RVS snaren (à € 350,00).Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43872
Collectie
Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Jong en eigentijds, Ruwe steen
Hobby, sport of beroep
Beroep of werk
Kleur
Bruin
Materiaal
Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren
Rood/oranje/bruin
Subtype
Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Orion letterplaat van 12 cm. dik met ruw gehakte zijden en uitgehakte gitaar (à € 550,00) voorzien van RVS snaren (à € 350,00).

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen